Rondreis Kroatië: Europa zoals je nog nooit eerder zag

Een rondreis Kroatië is genieten van het natuurschoon langs de kustlijn bezaaid met hagelwitte stranden. Geen moment verveling, terwijl je kijkt over het glinsterende azuurblauwe zeewater van de Adriatische zee. Tijdens een van de rondreizen Kroatië is er onderweg ook aandacht voor culturele hoogtepunten, al is de natuurbeleving het echte hoofdthema van deze reizen. Je overnacht gedurende de rondreis Kroatië in sfeervolle en historische accommodaties en geniet van een goede afwisseling tussen heerlijke ontspanning en actief de natuur te betrotsen.

Rondreis Kroatië: autovakantie

Een van de gaafste rondreizen is een autovakantie langs oude vestingstadjes langs de kust en slaperige, nog onontdekte dorpjes in het binnenland. Ook leidt deze autovakantie je naar de mooiste nationale parken met een sterk uiteenlopend karakter zoals de stroomversnellingen van de Krka-rivier of de kale eilandjes van Kornati. De meest sportieve liefhebbers van de Europese natuur komen in deze gebieden met de mountainbike, de raft of kajak helemaal aan hun trekken. Je verblijft in charmante hotels met goed eten en vriendelijke bediening. Je ontvangt een informatiepakket met daarin eigenlijk alle tips en suggesties die je nodig hebt om aan sportieve activiteiten in een gebied mee te doen. Tevens doe je tijdens deze rondreis Kroatië de Dalmatische kust aan en bezoek je de mooiste bestemmingen, zoals Trogir, Sibenic en Zadar.

Mediterraans hart

Een andere reis door Kroatië trekt tevens langs hotels, maar deze reis doet de ware Europese cultuur aan. Je bezoekt prachtige kustplaatsjes zoals Porec en Opatija, terwijl je geniet van prachtige havens, nautische keuken en heerlijk weer. Dat alles terwijl je omringd ben door de subtropische Middellandse Zee. Het is tevens mogelijk om tijdens deze rondreis naar de eilanden Krk, Cres en Losinj te varen om te gaan snorkelen of om dolfijnen te spotten. Gedurende deze rondreis zijn er GPS tracks aanwezig waarmee je zelf overal heen kunt. Rijd langs lange kustlijnen tijdens je bezoek aan het kustgebied van Kroatië, of bezoek het bijzondere en onontdekte binnenland. Een rondreis door Kroatië heeft voor iedereen wat in petto.

Rondreis Kroatië: gelijk boeken

Fantastische natuur en prachtige steden: tijdens een van de rondreizen door Kroatië hoef je geen moment stil te zitten. Neem gauw een kijkje bij een van de vele arrangementen die je online kunt vinden om te zien of de rondreis voor jou er tussen staat. Meer weten over een rondreis door Kroatië? Via Google kun je allerlei fora vinden met verhalen van reizigers, neem snel een kijkje!