Enigding.nl

Schoudertassen zijn zeer modieuze en enige dingen

schoudertassen

Lees jij met enige regelmaat mijn blogs? Dan weet je vast en zeker hoe gek ik op enige dingen ben. Soms zijn dit hele bijzondere en aparte spullen, de andere keer zijn het producten die iedereen wel in huis heeft. Dat vind ik zo geweldig. Er zijn geen criteria voor enige dingen: alles wat ik leuk vind, hoort daarbij! Daarom vond ik het hoog tijd om een gouwe ouwe te pakken. Ik heb het over items die niet kunnen ontbreken in de garderobe van iedere vrouw of man. Schoudertassen zijn altijd zeer modieus. Daarom horen schoudertassen naar mening zeker tot de categorie enige dingen!

Veelzijdigheid van schoudertassen

Ik kan verschillende dingen opnoemen waarom schoudertassen zulke enige dingen zijn. Een van die aspecten is de veelzijdigheid van schoudertassen. Je kan voor vrijwel alles een schoudertas gebruiken. Zo worden deze tassen met enige regelmaat gebruikt als laptoptas. Uiteraard is dat niet de enige toepassing. Schoudertassen zijn ook altijd uitstekend om mee te nemen wanneer je een weekendje weg gaat of als je even heerlijk een dag gaat shoppen met vrienden. Dit komt omdat deze tassen verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende stijlen, soorten en formaten. Hierdoor is er voor iedereen, man of vrouw, wel een enige schoudertas te vinden!

De beste schoudertas voor jouw lichaam

Helaas staat niet elke schoudertas even flatteus bij iedereen. Dit ligt niet altijd aan de tas, het ligt regelmatig ook aan jouw keuze. Schoudertassen kunnen jouw lichaamsbouw complimenteren of op een negatieve manier benadrukken. Omdat iedereen moet kunnen genieten van schoudertassen als enige dingen, geef ik daarom nu wat advies. Met mijn tips kies jij voortaan de beste tas uit voor jouw lichaam. Heb jij bijvoorbeeld een peer figuur? Dan is het verstandig om een hoge schoudertas te kopen. Met dit soort tassen leg je namelijk de nadruk op je taille en niet op je bredere heupen.

Wanneer je een zandloperfiguur hebt, zul je nooit problemen hebben met schoudertassen. Jij kan namelijk vrijwel elke tas dragen en er nog steeds even modieus uitzien. Heb jij niet zoveel rondingen en is jouw lichaam relatief recht van figuur? Dan is het verstandig om een kijkje te nemen bij de schoudertassen die wat rondere vormen hebben. Hierdoor kan je namelijk wat volume creëren. De aandacht zal dan getrokken worden naar de tas en niet naar jouw rechte figuur. Mijn laatste tip: houd altijd rekening met je lengte. Een schoudertas staat toch minder modieus als die niet goed in verhouding is met jouw lichaam.

Mobiele versie afsluiten