Enigding.nl

De schattigste babyschoenen voor de zomer

babyschoenen

Hoera! De mooie dagen zijn weer aangebroken. Alhoewel je baby nog niet veel zon kan verdragen, wil je wel lekker genieten van het warme weer. Lekker in de schaduw spelen en als je baby al kan lopen: Rondlopen in de schattigste babyschoenen. Ik heb speciaal voor de lezers van enig ding een aantal favorieten op een rij gezet. Dat maakt het kiezen van babyschoenen toch weer een stukje makkelijker. Lees snel verder!

Veters of klittenband?

Babyschoenen komen in allerlei soorten en maten. Welke kies jij? Er zitten een aantal voor- en nadelen aan de verschillende sluitingen. Zo is klittenband het makkelijkste aan en uit trekken, maar kan de klittenband verslijten waardoor je de schoen minder goed kunt sluiten. Ook kan er vuil in komen. Veters staan een stuk leuker (vind ik), maar het kan heel lastig zijn aan en uit te doen. Babyvoetjes zijn vaak dik en dan moet je veters goed losmaken om de babyschoenen over de voeten te krijgen. Daar moet je wel zin in hebben. Ik vind het wel waard, want als ik mijn kleine hummeltje in mini-vansjes ziet lopen, dan smelt mijn moederhart. Je hebt ook nog instappertjes, dit zijn meer een soort van slofjes. Deze soort babyschoenen vind ik vooral fijn in de winter, omdat ze meestal van stof gemaakt zijn.

Hoge of lage babyschoenen?

Je hebt natuurlijk naast de sluitingen, ook verschillende modellen babyschoenen. Zo heb je hoge schoenen zoals die van vans. Maar ook lage instappers. Het spreekt voor zich dat de lagere modellen makkelijker aan en uit te doen zijn. Maar de hoge vind ik vaak leuker staan. Het is een kwestie van smaak! Kijk eens op de webshops rond om te zien wat jouw voorkeur heeft.

Babyschoenen in de sale

Voor de ouders met een krappere beurs onder ons, is het raadzaam om meteen naar de sale afdeling te gaan. Je vindt daar ook de leukste babyschoenen, dus waarom niet? Zelfs als je meer te besteden hebt is het leuk om hier te kijken. Want we kunnen allemaal wel wat extra geld besparen. De mid-season sale is net van start gegaan en als je er snel bij bent kan je de leukste babyschoenen vinden.

Ik hoop dat ik de lezers van enig ding een beetje wegwijs heb kunnen maken in de wondere wereld van de babyschoenen. Kijk vooral zelf online naar wat jij leuk vind. Dan kan jouw baby ook vrolijk rondstappen in de zomer! Vergeet hem of haar niet goed in te smeren!

Mobiele versie afsluiten