Enigding.nl

De leukste tas van 2017!

tas

We kunnen er laconiek over doen, maar sommigen van ons weten dat dit echt belangrijk is. De leukste tas van 2017. Wat was het? Praktisch met ruimte, klein als accessoire of eentje van gemiddelde grootte om je spullen in te doen tijdens het uitgaan? In dit blog gaan we dieper op de vraag in: ‘’Wat was de leukste tas van 2017?”. We zagen in 2017 onder andere de bucket bag, tassen met ronde en stevige hengsels, tassen met printjes en de geliefde mini-bag. Vanzelfsprekend is het met zoveel verschillende tassen lastig om te zeggen wat nu echt de nummer één is. Maar we gaan het toch proberen.

Tas met printjes

Een persoonlijke favoriet: de tas met printjes. Afgelopen jaar was dit gelukkig een ware trend, dus kon ik ongegeneerd rond paraderen met mijn Ted Baker tas van Brandfield.nl. Ik zou het design van de Ted Baker tas relatief simpel willen noemen, maar dat is het eigenlijk niet. Het ontwerp doet denken aan iets oriëntaals, maar heeft tegelijkertijd een gouden, dunne en sierlijke draagketting. Het zwarte en goud-zilveren bloemprintje op de tas geeft het een uniek uiterlijk dat ik nog niet vaak heb gezien. Royaal, maar toegankelijk. Je zou dus zeker kunnen zeggen dat de Ted Baker tas van Brandfield mijn favoriet was van 2017! Maar er is nog een andere contender.

Mini-bag, maar mega cute

Ik zat te twijfelen tussen de bucket bag en de mini-bag, maar na een korte overweging was het eigenlijk vrij simpel. Was is er nu leuker dan een mini-bag om te dragen als accessoire tijdens het stappen of winkelen? Zeker wanneer je weinig ruimte nodig hebt omdat je weinig bij je hebt, is de mini-bag perfect. Praktisch is die dan misschien wel niet, maar hij is wel mega cute. Als tassengek heb je natuurlijk een hele kast vol hangen, dus de mini-bag mag zeker niet ontbreken! En als je meer ruimte nodig hebt: daar heb je gewoon een andere bag voor.

Tas bij Brandfield

Zelf koop ik mijn accessoires en dergelijke vaak via Brandfield.nl. Makkelijke en overzichtelijke website, goede klantenservice en snelle bezorging. In principe alles dat je verwacht van een webshop anno 2018! De laatste keer dat ik bij Brandfield een tas bestelde, had ik deze al dezelfde dag in huis. Dat is niet geheel gebruikelijk, aangezien alleen de meest competitieve webshops vaak op dezelfde dag al kunnen bezorgen. Desalniettemin: ik was super tevreden met mijn aankoop! Dezelfde vrijdag dat ik de tas had besteld kon ik deze al showen. Ideaal!

Mobiele versie afsluiten